Huset utenfor tidsklemma. Visning i morgen onsdag 1.juli.

utsikt_høvågveien26 Vi har visning i morgen onsdag kl. 16.30. Vi skal selge en halvpart av en tomannsbolig. Vi bor i den andre halvparten.Vi er gode naboer tror vi,- Maya og meg. Vi kan ta inn posten for deg når du er på ferie. Kanskje skuffe klar innkjørselen når du kommer fra sydenferie i januar. Eller klippe plenen om det trengs. Vi nyter et rolig liv, som av og til friskes oppå av noen herlige barnebarn som kommer nedom.  Og nå er vi på jakt etter noen som kan bo vegg i vegg med oss. I et hus som de fleste mener er finere enn de fleste hus. Det er noe landlig dansk over stedet. Vi trives i hvert fall og håper huset som nå står tomt snart vil huse noen som setter pris på det gode liv. Dette stedet er ikke for dem i tidsklemma. Dette stedet er mer enn bare et sted å bo. Det er et sted hvor roen kan nytes. Frihet, åpenhet og fred preger landskapet. Selv om det er kort vei til alt, så ser vi ingenting av det det er kort vei til. For i mellom oss og det det er kort vei til er det en kjempestor hage som ser ut som en park. Og nå er det vakkert. Utsikten fra inngangsdøren er vakker for å si det mildt. Kom å se selv i morgen onsdag, kl. 16.30. http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=58325731&searchclickthrough=true atriet_høvågveien26b

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s