Parental guidance

uttimedokk_tommetanker

“Strong Brutal Violence, Pervasive Language, Some Strong Sexual Content, and Drug Material”. Vel, vel, vel, man kan gå på en smell. Dersom man vil beskytte sine små så bør de kanskje ikke innom bloggen min i dag. Sarte sinn med kroppsidealer andres enn min kan få uopprettelig skade. Filmen er en dogmefilm som Lars Von Trier og Aune Sand hadde hyllet. Den ble til etter en jobbedag. På hytta legger vi parkett i en liten stue. Møblene ble statt utenfor på plenen så lenge, og vi satt i gang, svigerbror og jeg. Det gikk unna helt til panikken slo inn. Lyn og torden og styrtregn. Alle møblene på plenen og ikke plass inne.  . . . . Det var like før vi måtte stifte dem til taket innendørs for å få plass. Men det gikk på et vis. Vi dytta og stappa. Gulvet ble ikke ferdig den dagen og vår planlagte tur til sommer på Torvet ble kansellert. Men så sjedde underet. Havet ble flatt. Vinden tok pause. Eplekaka kom og tok kokken og familien hennes med seg. Klokken halv ti forsvant sola bak trærne og vi mista hemningene. 15 grader i vannet gjorde at gjestene fikk våtdrakter. Selv har jeg naturlig isolasjon som tåler en del kulde. Vi bada og gjorde unevnelige ting. Dessverre ble vi filma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s