Finn din egen holdeplass

tommetankers_tommetanker

Jeg tror det er viktig å stoppe av og til. Finne sin egen holdeplass og stige av. Forlate tankene en liten stund. De kan kjøre videre.  De er store nok til det. Tankene kan kjøre videre til neste stopp uten deg. Du trenger ikke være med dem på hele turen. De kommer sannsynligvis tilbake når tiden er inne og da kan du hoppe på igjen om du vil. Eller du kan la dem ta en runde til uten deg. Jeg ser så mange som tilsynelatende aldri går av bussen. Bevegelsen er så viktig og dersom de går av vet de ikke helt hva de skal gjøre. De  er redde for å stoppe. Akkurat som om en hver holdeplass er siste stoppested. Men jeg liker å gå av,- og jeg liker å gå på. Kanskje kjøre et stopp eller syv før jeg går av igjen. Og nå har jeg fått et fint lite nytt stoppested. I sjøboden har vi nå ryddet og ordnet. Det er fortsatt en sjøbod, men en gammel divan og et skap og et til og en stol gjør det litt triveligere. Og dette stoppestedet inneholder bølgeskvulp og krabbeskall. Terneskrik og fiskesprett. Det er et perfekt sted for tomme tanker. Og jeg er ikke alene. Etter at Maya fiksa det opp for meg kommer slekta. ÅHHHHHH! sier de, og vil tilbringe tid der også. Heldigvis er dette stoppestedet romslig. Det er plass til mange. Den eneste forutsetningen som krever på denne holdeplassen er at de stopper når de går av.

stoppested_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s