Bryggebordbord av bryggebord på brygga

bordbrygge_tommetanker

Jeg hadde ikke før gått om bord i båtten en dag før jeg så ei brygge i sjøen. Ei halv brygge, eller kanskje nærmere en kvart. Den lå på ryggen og fløt slik en brygge slettes ikke skal gjøre. Selv ikke i ferien. Denne brygga var på langtur. Den hadde ligget i sjøen en stund,- marinert i maneid og saltvann. Oljeflekker og fiskeslo og barneføtter har også satt sine spor. Det er ei brygge som har levd ei stund. Og glad kan den være for at jeg fant den, slik at den kunne leve ennå mye lengre. For brygga av bord har nå blitt til bord til brygga. Det er værbitt og røft og liker seg nærme bølgene og havet. Og vi liker det. Det har allerede opplevd masse familie og mye forskjellig pådekninger. Og det står der og smiler og vi smiler tilbake. Et skikkelig bryggebord av bryggebord på brygga.

bryggebordbord

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s