Optimistisk

optimist_tommetanker

Jeg er jo stort sett optimist og ser ganske lyst og vått på livet. Av og til går rullegardinet ned, men slik er det jo for de fleste. Og i går gikk det ned. Tok meg rett og slett vann over hodet, og inn i hodet. For i går kom min fetter og hans sønn svingende innom hytta og spurte: “Skakke du stå litt Wakeboard!” Etter et par sekunders ubetenksom tenketid, svart jeg; “Jepp, skal bare hente våtdrakta!” 5 minutter senere lå jeg på rygg i vannet med et wakeboard surret til beina og gav tegn til full gass. Første forsøk gikk dårlig selv om skuldrene ble dratt ut av ledd.  Ved andre forsøk var armene nok en gang festet til kroppen og jeg kom meg opp på vannet. Fresende og sprutende hang jeg etter båten. Og det gikk fint. Etter 15 sekunder hengende etter en båt på wakeboard tok livet en ny vending. Jeg var nok en gang optimistisk og tenkte at dette var lett, kanskje jeg kunne svinge elegant ut til siden. Jeg lærte i neste sekund at munnen bør være lukket i det du tryner i 20 knops fart. Påfølgende motsatt tarmskylling er heller ikke å foretrekke når man er ikledd våtdrakt. Selve kræsjet ble ikke foreviget men kommentarene ble. “Opitimistisk” er stikkordet. I dag er jeg renset innvendig, har plukket tang fra inn bak øye-eplene, og kan ikke bevege armene. Men neste gang skal jeg klare det. Fortsatt optimist.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s