Ledig stilling?

join Us or die

Det er et trist at avis-siden med ledige stillinger er den som leses mest om dagen her sør. Samtidig er det den siden som har minst innhold. Det er harde bud for mange nå. En hel, og stolt, næring på sør og vestlandet sør har fått brukket ryggen. Mange kloke hoder har altfor lite å gjøre om dagen. Og så lenge oljen er billig fortsetter menesker å miste jobben i Kristiansand. Skulle ønske det var flere stillingsannonser som denne her over. Det er riktignok for praktikantsilling i et markedsføringsfirma, men allikevel. Og den strider muligens mot opphavsrett ang. fotobruk også, men den er direkte og de trenger folk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s