Utestengt på livstid.

utestengt_tommetanker

Jeg skulle aldri ha gjort det, men jeg gjorde det allikevel. Det var min feminine side som vant i den indre kampen om den nære framtids avgjørelser. Kvinnen i Tomm dukket opp i åndelig drakt og overtok hele mitt vesen. Og ikledd min beste drakt, bestilt fra en som heter Borat, steg jeg inn dobbelporten og inn i Sørlandshallen. Sørlandets storstue. Lengre kom jeg ikke. Utestengt på livstid. Og det selv om tema for årets kristne kvinnekonferanse er ”Styrke og verdighet er hennes drakt!” .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s