Ny norsk drama serie.

doen1_tommetanker

Doen. er en norsk-dorsk kriminalserie i tre sesonger produsert i 2011, 2013 og 2015. Hovedpersonene i serien er de to etterforskerne KappSaga Norén, som jobber for politiet i, og TommeTanker , som jobber for potitten på Toten. Første sesong sendte første sesongen før andre sesong og tredje sesongen hadde oppstart.

Handling, sesong 1. Liket av en svensk politiker blir funnet midt på doen. På grenselinjen mellom dårskap og galskap.. Det er noe i handlingen som stinker og inngående undersøkelse av kablene gir viktige spor. Det viser seg imidlertid å være to lik, hvor den ene halvdelen tilhører en dansk prostituert som var meldt savnet flere år forut for funnet. Flottøren er hovedmistenkt men lar lokket ligge nede mens kranen er åpen.

Flottørens Hemmelige Liv avdekkes i denne dårligstselgende  romanen noen gang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s