Supersmoooood

Det blir en fin overfart i dag. Havet er flatt herfra til Flekkerøya og sikkert videre hele veien til Hirtshals. Tror neppe det blir vinglegåing langs bordene i restaurantene om bord. Det blir ei heller slik at du nesten får tak i den tax-fri varen du vil ha før du må ta et skritt til bake og havner med ryggen mot vinhylla. Ingen rare lyder fra hoder nede i poser.

superspeed_morgen_tommetankerI dag blir det tid for dekk. En flat morgen med en varm sol. God tur alle sammen.

Jeg er så heldig at Superspeed passerer der ute. Den er fin og se på og et fast innslag i utsikten. På stille dager kjenner vi romlingen i havet før vi ser den dukke fram bak Dvergsnestanken. Sent på kvelden er lysene fra skipet et signal på at det er leggetid for oss her inne i fjorden.

Reis trygt.

 

Error
This video doesn’t exist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s