Lurt av helsekost. Skikkelig tomme tanker. Skitt!

lurt_piller_tommetankerlurt_webforsider_tommetankerI mitt ønske om den perfekte kropp i et sunt legitimt legeme uten skavanker hender det jeg handler inn litt midler, pulver, tabletter, røtter og kokonger som jeg ikke helt vet hva er, men har lyst til å teste ut. I en jungel av preparater som skal snu opp ned på kropp og sjel  snubler jeg av og til over noe som er bra for meg. Som regel sjekker jeg så grundig jeg kan i forkant om tester, undersøkelser, referanser og slikt. Men ,- skitt! Jeg sviktet min innebygde skepsis og bestilte et par prøvebokser. Grønn Kaffe pulver og Tarmskyllevårrengjøringsmiddel. Begge to som 50 kroners test invitasjon til abbonnementsordninger. Første forsendelse gratis. Neste 600kr. “Jeg tester”, tenkte jeg og slo til. Kan alltid stoppe abbonnementet kjapt. Og det har jeg gjort. Jeg fikk tabelettene. Kun dem. Ingen info. Her er det ugler i konvolutten tenkte jeg og startet først da min ettersøkende journalistikk. Firmaet som produserer dem har ingen nettside, og finnes ikke. Preparatet har nettside som ikke inneholder noenting. Og i min søken fant jeg flere nettsider i samme familie til andre preparater som heller ikke inneholdt noe. Flotte ved første øyekast, men det stoppet der. Skitt! Disse undersøkelsene skulle jeg gjort før jeg bestilte. Og jeg har lagt igjen VISA infoen hos disse folkene. Skitt! Full retrett i dag. Avbestilling. Kortstengning. Tommetanker var virkelig tomme da jeg bestilte. Skitt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s