Vær en kjernekar på torvet.

kjernekar_på_torvet_tommetankerSommer på Torvet. Fest og fyll og moro. Et fint sted å være en kjernekar. Jeg er en kjernekar. Jepp. Jeg tror det. Jeg prøver å være hel ved. Jeg vil gjerne være det. Men slikt vet man jo ikke helt sikkert selv, andre må bedømme.  Det har gått en kampanje med budskapet, “Kjernekar”, en stund nå. Den oppfordrer oss til følge litt ekstra med. Til å følge med på vennene våre når vi drar på fest. Til å følge med på andre som kanskje ikke har det bra. Kampanjens mål er å begrense “fest-voldtekter”. Voldtekter som skjer når folk er fulle. “Fylla har skylda!” sier noen. Det er mulig det. Men også den som ser noe, og allikevel ikke gjør noe har skyld. Så vær en kjernekar. Pass på vennene dine. Og pass på andre. kjernekar

https://www.facebook.com/kjernekar

Fin kampanje laget av Redink for Politiet.

http://redink.no/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s