Kvinner, stedsans og Sørlandssenteret. Type B

Okei. Kvinner har en egen retningssans under planlagte og annonsestyrte handleturer. På den annen side har de en helt anderledes  retningssans på tilfeldige senterbesøk. Som en duracell-kanin beveger de seg hvileløst rundt. Ikke på jakt etter noenting, men sulten på alt. “Skal vi til høyre?” “Skal vi til venstre?” “Rett frem?” “Tilbake, opp eller ned?” Dette er forsiktig antydende og spørrende ord som varsomt angir ønsket retning fra mannens side, men er helt uten mening for en udedikert handlekvinne. Fast bestemt på å ikke finne noe i det hele tatt. Sett en GPS på et slikt hvileløst vesen og du får et kart som her. Random retningsans. Ubestemmelig mål og mening.

Retningssans: Type B.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s