TripAdvisor. Ikke overnatt her.

lucas_hotel_2_tommetanker

TripAdvisor er gull verd. Desverre gjorde jeg dårlig research denne gangen. TripAdvison har jo anbefalinger og avbefalinger. Trip Advisor lar deg unngå å gjøre de uheldige valgene.  Andre brukere deler sine erfaringer slik at du kan slippe ubehagelige overraskelser. Det være seg dårlig service, dårlig renhold, tomme bassenger eller svindyre overnattingspriser. Og det er nettopp det siste her som overrasket meg på Lucas Hotel. Det at det er verdens eneste 11 stjerners hotell burde vel gitt meg en pekepinn på kostnadene ved ufrivillig overnatting. Og hotellsjefen var nådeløs i det jeg forsiktig klagde på prisen. “Når du kommer her må du betale”, sa direktøren. Og han fikk det bekreftet av ResepsjonsSjefen også. Tilfeldigvis var det ham selv. Og han var såpass enig med seg selv at jeg på et øyeblikk ble robbet for alt jeg eier. Det var forresten ikke så mye igjen. For den selvsamme hotellbaronen var også skipsreder. Og på min vei mot Lucas Hotell tok jeg ferja mange ganger. 20.000,- kr pr. tur. Gudd. Takker meg til ColorLine. Både jeg og Maya ble svinerobbet av denne lumske hotellmannen. Så er du på tur i disse trakter kan jeg ikke akkurat anbefale Lucas Hotel.

lucas_hotel_3_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s