En vegg jeg er stolt av.

I går klokken 18.05 stod jeg i et vindu med et varmt hjerte. Ved siden av meg stod min kone. Også hun med varmt hjerte. Vi stod og så på en vegg. Og nedenfor meg stod mange hundre julestemte mennesker. Også de med varme hjerter. Barn og voksne. Og vi stod alle og så på det samme. En vegg. Juleshowet i Kristiansand. Ungene lo av SprettNissen og ble med på vår lille julereise på veggen. Det var siste visning for i år og med gåsehud på armen stod jeg der og var stolt av å ha vært med på dette. Det er 5. året vi viser det og det er allerede tradisjon. Vi sto der alle og lot den deilige julestemningen skylle inn over oss. Showet varer bare fire og et halvt minutt men sitter fast i ryggraden mye lengre. Jeg er stolt når jeg skriver dette og jeg er stolt av kollegene mine og meg som har laget dette, og jeg er stolt av Kvadraturen som gav oss muligheten og som lager julestemning så det holder på tross av værgudenes tåkete varmegrader. Takk Kristiansand, og takk dere som liker det vi lager. Selv om ingen la merke til det bukket jeg og takket dere alle i det applausen gikk.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s