SlowSki; En uke på Hovden

en_uke_på_hovden_tommetanker

Slik kan det gå. Eller rettere sagt; slik kan det gåes på ski. En uke med tracking på Hovden. I mangel av tettsittende dress og mord i blikket har jeg gått på ski,- ikke løpt. Og i stedet for pulsklokke og trangsyn har jeg hatt vidsyn og tidløshet. Skiturer kan gåes uten mål, men med mening. Jeg skal ikke fort frem og heller ikke fort tilbake. Turen starter i det jeg tar på meg skiene, og den varer helt til jeg tar dem av. Underveis møter jeg naturen. En natur jeg prøver å se. Det er mange som svusjer forbi meg og kun ser ned i bakken og alltid rett frem. De forbrenner sikker fler kalorier enn meg, allikevel misunner jeg dem ikke. De kaloriene jeg har fordeler jeg jevnt gjennom hele turen mens jeg samler på inntrykk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s