Gode grunner til Helsekostshopping.

eat_less_coffee_conjac_tommetanker

Jeg har slitt mye opp i gjennom. Ikke så mye kroppslig, ei heller mentalt. Det er vel min mangel på selv innsikt. Jeg ser jo mye, men sjelden på meg selv. Min kone derimot har slitt mer enn meg. For i tillegg til å ha slitt med mannen sin har hun hatt mye sykdommer og lidelser. Det har gjort at jeg er på nikken med mange helsekostmedarbeidere, og er vel bevandret i pulver og fluider. Mye godt faktisk, og mye som hjelper. Og selv om jeg tidligere ikke ofte fant noe til meg, så ser det ut til at trenden har snudd seg.

Lenge har jeg hatt en søken etter bilring-fjerner. Jeg har prøvd punktering uten hell. Men nå har jeg sett noe.

Tre produkter kan anbefales for menn:konjak_nedsetter_din_vegt_tommetanker

  •  EAT LESS;- COFFEE & KONJAK. (Litt usikker på om de anbefaler at du skal spise mindre kaffe og konjakk, eler om kommer til å spise mindre ved å innta kaffe og konjak. Uansett vel verd en test.)
  • KONJAK – NEDSÆTTER DIN VEKT I FORBINDELSE MED ENERGIREDUCERET DIÆT. (Det gjør også en BigMac, Sukker, CremeBrulè, men konjak frister mer)
  • PROTEIN PANCAKE, iN BETWEEN MEAL. (Ah. Endelig. Ikke et mellommåltid men en stabel med pannekaker mellom måltidene. Trolldom.)

måltid mellom måltidercoffee_conjak_eatless

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s