Min kone forteller meg aldri hvor gammel jeg er

roskilde_tommetankerOg jeg vet det jo ikke helt selv. Eller vi vet jo tallet. Alder er et tall. Et tall som jevnt og trutt øker. Det er ikke så mye en kan gjøre med det. Det kan verken speedes opp eller sakkes ned. Det øker med tiden. Og mange legger føringer til alderstallet du befinner deg i. Do’s and dont’s legges til alderen. Hva er passende og upassende for din alder?. Heldigvis legger ikke min vakre kone noen føringer i det hele tatt i forhold til alderen min. Hun er fin slik. Derfor var det heller ingen stønning eller åkking eller noen ting når jeg og en kamerat bestilte tur til Roskilde 2016. “God Tur”,- sa hun. Og hun mener det. Jeg liker festivaler, og når Danmarks nest største festival; SmukFest allerede var utsolgt, valgte vi Roskilde. Det er lenge til ennå, 1. juli, og jeg blir ikke yngre frem til da. Heller litt eldre. Men i Danmark er det jo få som vet hvor gamle de er. Fem og halv fjers. Syv og halv femtentress. Firs og 2-åååååde. Men til alle de i Norge som mener jeg er for gammel til slike ting vil jeg bare si . Bli med! Til de av dere som har blitt fulle av begrensninger og godtatt samfunnets forutbestemte meninger. Slapp av og bli med.  Alder er fortsatt bare et tall. Hvordan du definerer det tallet er egentlig opp til deg selv og de nærmeste rundt deg. Min Maya vet at jeg snart trenger gåstol for å forflytte meg. Men en gåstol er bare en gåstol, og en Tomm er fortsatt en Tomm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s