KlatreSiw

siw_tommetanker

En hyllest til ei jeg kjenner er på sin plass. Hun er glad i å klatre. Jeg skjønner ikke helt hvorfor. Det er jo som regel en vei, eller heis, eller sti, eller trapp som går opp dit en skal. Men Siw har fobier for slikt.  Skal en oppover skal det klatres. Hun klatrer på det meste. Steiner, tuer, fjell, vegger, is og egentlig alt som er bratt. Hun har BratteKort. Jeg har FlatteKort. Og tittet du i en trykksak her om dagen fikk du kanskje med deg et spektakulært bilde. En vegg av forfryst vann. En vegg av noe som ellers er flytene og renner. En vegg av is. En vegg av veldig kaldt vann. For Siw er glad i is. Og som den antipatrioten hun er så har hun valgt vekk Hennig Olsen, Diplom, Møvenpik og det som finnes av iskaker. Hun foretrekker rett og slett IsTapp. Og det til klatring. Gudd.  Bildet er episk flott og bragden likedan. Og jeg har begynt i det små jeg og. Jeg fant en istapp her en dag og forlot komfortsonen og klatret i vei. Heldigvis var den bare en meter høy og jeg var oppe med en gang. Men mestringsfølelsen var stor. Jeg er jo tross alt lettlurt. Og Siw; vi var kolleger og venner en gang. Vi er ikke lenger kolleger, men jeg håper jeg kan peke på det bildet og si; Ho der, ho kjenner jeg.

Kanskje hun ikke sier det samme om meg; men det er en start.

tomm_isklatring_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s