Ludvig

 

Vi hadde en hund en gang. Og minnene er gode, ser en bort fra klessstilen som regjerte på den tiden. Jeg tror jo på energier mellom alt. Mellom meg og trær. Mellom meg og maur. Mellom meg og utsiktene jeg ser. Ofte gir utsikten meg innsikt. Og dyrene vi omgir oss med. Katten vår. Fuglene på maten som henger i treet. Fiskene i havet og glassmanetene som snart gjør seg til ved bryggekanten. Vi henger sammen. Slik var det og med hunden vi en gang hadde. Han hørte bare til hos oss. Hos oss og ingen andre. Selv om han huskes av mange var det hos oss han hørte til. Det var en god hund og et godt dyr. Energien til han og til oss hørte sammen. Helt fra han kom til han gikk. Minnene er gode.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s