Jeg var nr. 17. Og nå har jeg kommet ut av skapet.

KFUM_kristiansand

Det begynte som nr. 17 i KFUM Kristiansand. Mitt draktnummer i min første drakt for Kristelig forening for unge menns Volleyball-lag. Jeg holdt på med det i en haug med år uten at noen turte si til meg at jeg var for lav. Kanskje var det fordi jeg konsentrerte meg om å hoppe høyt, i stedenfor å hoppe i høyet. Men selv om mine genetiske programmeringer ikke helt matchet mitt idrettsvalg, så ville jeg ikke ha vært volleyballårene (årene eller lårene) foruten. Alle mine beste venner kommer fra denne tiden. Og uten å nevne navn så vil jeg takke alle sammen. Vi hadde det gøy,- tror jeg. Og siden jeg egentlig ikke var høy nok så holdt jeg hele tiden mine ferdigheter på et lavmål. Og nå dukket denne filmen opp i et skap i et hus hvor jeg bodde for lenge siden. Gøy for meg og gøy for noen andre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s