No more Christmas (eng.: Ikke mer Julemas)

God jul alle mine venner og alle mine bestevenner og de jeg  kjenner og dere som er på facebook og dere som finnes i virkeligheten. Julen er i gang hos oss også og treet er pyntet og julegrøten spist. Og selv om vi har diverse julepynt som er skapt for skrekkfilmer så satser vi på hvite og gode tanker. Vi har hatt familiedag i vårt lille hus. Og som ekstrabonus kom Aleksandra og Benjamin på besøk. Det er jul og gode tanker skal herske. Mine beste ønsker går til alle dere. Til alle. Til og med til en flokk nordlendinger i Øverbygd. Og til min kusine i California og min fetter på Nodelandsheia. Og til Børge og til Ole og Arild og Bjørn og Kent og alle. Jeg håper roen kan senke seg også for de rastløse julemødre og fedre. Jeg vil så gjerne at alle skal kunne trekke pusten, se på sidemannen , eller kvinnen, og si “Hei!”,  “Vi har det fint nå”. Gi en klem og gi ei hand. Det er kanskje den beste gaven å få av alle. God Jul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s