Terrassekonsert på Søm

utekonsert_lucasI fra Knarrevikveien lød det fine toner da en 12 åring holdt en uanmeldt nabokonsert. Rett fra hagen. En pop-up pianostund på terrassen gjorde en fin dag ennå litt finere. Dessverre er mine evner som fotograf ikke like store som barnebarnets evner ved tangentene. Allikevel verdt å se på.

Det er også mye fint som har skjedd i disse rare tidene. Det er rart men jeg har opplevd større nærhet og tilstedeværelse hos mange, selv om vi skal holde avstand. Det er mange som deler mer av sine talenter og mange som gjør mye for å glede andre. Det er fint. Får håpe vi fortsetter med det.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s