Med små utsikter til fine opplevelser.

magisk_is_2_tommetanker

Gill- Øygardstjønn – Urdalen  – Skråstadvarden – Salvestjønn – Gill. Ta turen. Gudd. Det var deilig å stå med hode langt inni noen steiner i en bekk ikke langt her i fra. Ufattelig utsikt. Vakkert som bare naturen kan lage den. Kortreist, kald og økologisk. Det var som å stikke hodet inn i en blanding av Frost, RingenesHerre og Avatar. Magisk islandskap. Helt religiøst flott mellom noen steiner i en bekk i Urdalen. Eller ; Enkel mann, enkle gleder, som mine venner ville sagt.

magisk_is_tommetanker

De store utsiktene på fjellet er fine, men jaggu finnes det magi like utenfor din dør. Begrensningene til hva du kan oppleve sitter ikke på utsiden av hodet, men inni. For de av oss som har en påske fri for dobbeldans og universalklister finnes det opplevelser bak hver stein og hver busk. Gå ut. Ta turen. Fordi du fortjener det. Turene jeg går er ikke alltid lette å rekapitulere, ei heller denne. Men i hovedtrekk går det fine stier hele veien fra Gill, forbi Øygardstjønn og oppover til Urdalen, Nilsemyr og Skråstadvarden. Godt skiltet og merket hele veien. Personlig har jeg en tendens til å bli avsporet og tusle utenfor stiene her og der. Der ligger alt det jeg ennå ikke har sett.

Påsken skal bli fin og ute skal bli fint. Ingen vits i å sitte inne.

urdalen til skråstadvarden_tommetanker

 

urdalen_tommetanker

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s