2 bryllup og en havferd

AleksandraBenjamin_tommetanker

A+B=SANT. Aleksandra og Benjamin. Sommerens vakreste eventyr fant sted på Evje i går klokken 13.00. Og gårsdagen var en innholdsrik dag. Vi har lånt ut huset vårt til bryllupsgjester siden vi bor på hytta. .Bryllupsgjester til et bryllup mellom to mennesker vi ikke vet hvem er. Her er det gjestene vi kjenner, de er våre venner. Snodig at vi samme dag skal i en kirkevielse i Evje kirke. Så vi vinker til våre bryllupsgjester og drar i et bryllup. I et bryllup hvor vi kjenner brudeparet, men ingen av gjestene. Det var uendelig vakre Aleksandra som fikk sin stolte Benjamin. Et langt over gjennomsnittet flott par på en langt over gjennomsnittet flott dag.  A og B liker F og G. F-for Filadelfia og G  for Gud. Og presten fra F gjorde jobben sin. Fine ord, menneskelige ord og motiverende ord. Til og med for en som er troende til litt av hvert på rad 9. Med oss hadde vi vår egen B. B for Bella. En prinsesse på 6 år som med store øyne så en prinsesse og en prins i kirka. Og sammen med  8 brudepiker og nydelig sang fra en dyktig dame sa Aleksandra ja til denne fyren med svett panne og opphovna fingre. Jeg tror de vil få det G og D i V. Godt og Dritbra i Vennesla. Gratulerer.

bryllup_2_tommetanker

aleksandra_bryllup_tommetanker

Vel hjemme ble vi møtt av familien vår som hadde vært på en havferd i Herwaen. De hadde holdt seg på havet. “Vi gikk aldri i land, for pappa kan ikke knytte knuter” var forklaringen fra min kapteinsmakker.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s