En Adirondack-stol drev i land

adirondeck_driftwood_3_tommetanker

Det underlige er at denne stolen drev i land over tid. Lang tid. I fjor drev de første tynne plankene inn i bukta på hytta og samtidig fløt det inn litt av stol-ryggen inn i ei lun vik på Prestøya. Og om ikke det var nok kom stormen Synne inn med et bein og et armlene. Det andre beinet lå tungt i vannet inne ved Fuglevikstranda mens setebiten og armlene nummer 2 gynget seg inn på ei bølge på Langholmen. Og det som er aller rarest er at jeg hadde allerede alle skruene liggende i boden på hytta. Og bunken med stolbiter har stolen ligget en stund på hytta. Pent stablet under tak. Helt til sist helg. Da drev siste biten i land. Det siste benet kom inn på svaberget på Valsvikodden. Flaks! For vi trengte akkurat en slik stol. Jeg fant frem sagen og skruene og satte den sammen. Oh Lykke og Flaks i heimen! Jeg hadde funnet alle delene. God å sitt i er den og. Men noe manglet fortsatt. Noen deler må jeg fortsatt finne.

Jeg har skruene til fotskammelen, men mangler noen deler. Noen som har sett noen drive i land der de bor?

adirondeck_driftwood_5_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s