Kortreist utsikt

redalsheia_blomster_tommetanker

BlomsterFinn har fått en konkurrent. BlomsterTomm har spirt opp fra fruktbar jord og nådd klorofyllens høyder i de vakres rike. Jeg skulle gå en tur rundt Redalsheia på Jegersberg i Kristiansand. En fin tur, og med min evne til å dette ut av oppgåtte stier ble det en lang tur. På kvers og tryss over sti og vei. En grå dag med hang til regn i lufta. Det ble kortreist utsikt på denne turen. Helt i starten la jeg merke til de vakre vannliljene som akkurat nå forstyrrer oss med sin skjønnhet og perfeksjonisme. På denne turen skal jeg helt uten å ta frem min feminine side kun se etter blomster. Og jøje både deg og meg så mye fint. Hvorfor skal man se så langt for å få utsikt når det holder å se ned. Den nære nedsikten byr på vakker utsikt. Sett deg ned rådyr_tommetankerog hils på en blomst. Se på dens vakre detaljer og fine former. Naturen er vidunderlig underlig. Jeg så mange blomster på denne turen så ja; det ble den kvinnelige Tomm som dominerte her. Helt til jeg nesten var hjemme igjen. Da hendte det en manneting. Det hadde begynt å regne og jeg følte meg som et stykke blaud papp da jeg så den. – Rådyrbukken. Fin og stor og staselig. Vi stod å så på hverandre en stund og nikket av respekt til alt det vakre vi omgir oss med. Takk for turen og takk mr. rådyr for at jeg kan gå i din skog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s