Ingen sommer uten Silje

sommersilje_tommetanker

davide_tommetankerJeg er så heldig at jeg har inngiftet meg inn i en storfamilie. I alle fall har min svoger gjort sitt for at familien skal øke i antall. 5 stk. avkom har han produsert. Pent spredd ut over en 30års periode. Og hvilket avkom. Den første og andre kom først og på andre plass. Søster og bror. Og av en eller annen grunn som jeg kanskje aldri vil forstå,- så kommer de trekkende hver sommer. Det har muligens noe med min hjertevarme kone å gjøre. Hun har riktignok iskalde føtter og iskalde hender, men hjertet er varmere enn hos de fleste. Eller kanskje de kom for å se meg flekse muskler og bilringer på svaberget. Ikke vet jeg. Og vi fikk besøk igjen i år. Som i fjor. Og i forfjor. Og året før. Og i forfjorfjor og forfjorfjorfjor. Og i Korsvikfjord. For meg og min kone hører det sommeren til. Noen få, eller mange, late dager med Silje er en ingrediens vi ikke vil være foruten. I år kom hun med samboeren, en multo simpatico Italiano mann. Det varte ikke så lenge i år, men det var godt. Vi har allerede hatt besøk av hennes bror, hennes far og hennes yngste søster. Og til uka kommer hennes to andre søstre. De er i ferd med å ta opp arven etter sine eldre søsken. Sommeren er ikke lang nok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s