Powerride for fire

powerride_tommetanker

Og litt flere. Vi var ikke alene på denne konserten. Stinn brakke. Og det ble det koz igjen. Alenetiden ble brått revet bort i et hus på grim. Denne gangen kvelds for 4. En bolle chillinøtter fordelt på fire voksne menn er akkurat nok . Fludium fra de irske øyer som lukter diesel og veps og humle og salt og malt og grønt hav ble tilbudt. Av meg kun høflig nippet til. Jeg er ikke så glad i smaken av jord og gamle tretønner. Verten var vert og kom med en Koskenkorva av rensevesketypen til meg. Jeg liker som sagt ikke smaken av diesel. Denne lille drinken smakte 98 oktan bensin. Det er OK. Og så var det konserten da. Powerride! Og det ble Power. Overraskende flinke trubadurer av den harde sorten tok oss med inn i hardrockens verden noen timer. Sammen med tre skalla menn så vi akkurat passe teite ut der vi headbanga til Kiss, ACDC, Metallica og det som verre er. Kvelden var topp. Morgenen etter ikke så topp. For headbanginga stoppet ikke før litt ut på dagen. Takk mine venner. Dere vet å passe på en ensom dust.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s