enkle meg.

laurent-2

Jeg er forundret over hvor enkel jeg er. I hodet mitt. Tilværelsens forbløffende enkelhet. For å rettferdigjøre min 2-cellede hjernestruktur sier jeg ofte til meg selv; “Det enkle er ofte det beste”. Akkurat som min kone også sa første gang hun så meg. Siden har hun fått det bekreftet. Og enkle meg smiler godlynt og giggler litt når jeg ser Romain Laurent sine små absurde animasjoner. De er nesten som et bål. En kan sitte å stirre på dem og vente på at noe skal skje selv om en vet at ingenting kommer til å skje. Og akkurat som jeg tanketomt kan se inn i flammer kan jeg se tanketomt  på disse helt til tankene plustelig fylles av helt andre ting. Kanskje jeg skulle kontakte helsevesenet, spesialpsykiatriske spesialister eller sosialantropologisk terapeuttjeneste  for å nøste opp i mine varig svekkede tankeevner. Et annet alternativ er å gå opp til Avfall Sør og sortere meg selv. Eller kanskje jeg heller skal satse på å fortsette å være enkle meg. Det er nok best med enkelheten. Jeg flirer av kunsten til Romain Laurent uten helt å vite hvorfor. Men det trenger jeg jo heller egentlig å vite. Ikke så lenge jeg flirer.

01laurent-3

49

 

romain-2

 

 

Se enda mer her. En fantastisk kreativ og stilren fyr:

http://www.romain-laurent.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s