Julegaveide til Vennesla

venndol_tommetanker

Jeg liker Vennesla og jeg liker Venndøler og jeg liker øl. Og jeg liker allerede noen av øl typene fra  Hunsfoss Bryggeri. Men det er en sort jeg savner. Som jeg vet hadde blitt godt. Jeg savner VenndØl. Et brygg som brygges med kjærlighet for stedet.  Like friskt som det buldrende vannet i Steisnfossen en klar vintersdag. Like blondt som rånebabes på Homestean. Like lystig som en tur på ski rundt Moseidvarden. Like pikant som dialekten der oppe. Det hadde jeg likt. Men dersom jeg selv hadde satt denne ideen ut i livet hadde resultatet sannsynligvis smakt som kullsyremetta kompesaft. Så derfor håper jeg noen tar i mot opp denne ferdiggjæra ideen,- tilsetter litt humle, litt malt og ei lita flis fra Tømmer-renna. Noen der oppe burde brygge litt VenndØl.

Jeg blir første kunde.

Senere kanskje en spenstig mørk SetesdØl. En salig alkoholfri SongdØl, samt en svingende sterk HallingdØl.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s