Påan igjen

juletresalg_romjul_tommetanker

Butikkene var stengt i hele 2 dager denne julen. 2 dager uten kjøpetrang og andre skrutvinger.2 ganske fredelige dager. Mat og dessert og en tur med mor. Kos og kvist og kjas uten mas. De 2 dagene er over nå.  Det er bare å kvesse visakortet og finne frem byttefoten. Salget av alt det som ikke ble solgt før jul skal nå starte. Og når det er solgt og sunket ned i det store folkehavet kommer januar. Å Gudd. Da dukker det opp nye ting. De som ble gjemt unna før jul. Plutselig kommer det helt nye partikjøp, og begrensede tilbud i korte perioder som er helt ville under crazy-days og svarte fredager. Kun 10 Tørketromler per kunde.! Heldigvis har vi så mye penger at vi har råd til alt det vi ikke trenger. Selv tenkte jeg skulle kjøpe alle juletrærne som er igjen og lage min egen skog som jeg kan gå inn i. Det blir fint.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s