Caps Lock.

caps_lock_tommetanker

En nyttig og hendig liten sak som muligens kan gjøre Amerika greit igjen. På vindfulle dager og når det rett og slett stormer som verst rundt den sittende amerikanske presidenten kan dette være løsningen. Hans sveis hentes jo fra ganske langt borte og en caps er ofte løsningen når vindstyrken øker. Men nå har det blåst opp såpass mye rundt denne fyren at det er på tide med en liten Accessori; Caps Lock-en vil sikre at hodepryden ikke forsvinner og at vinden stilner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s