Har jeg stått opp?

klokka_tommetanker

Etter lang fartstid på denne kloden og i denne bransjen de kaler Livet er jeg fortsatt ikke innstilt. I heimen råder det total forvirring om hva klokken er. Jeg har skikkelig urverk i hypofysen. Jeg venter bare på at noen kan bekrefte eller avkrefte hva tiden er. Har jeg stått opp? Eller skal jeg stå opp? Og i tilfeller når skjedde det. For en time siden? Eller må jeg vente en time til? Og hvor kommer denne timen fra som vi skal legge til? Eller den vi trekker fra. Kan den avspaseres? Den som fant opp at klokken skulle gå feil to ganger i året her gjort forvirringen total for en som heter Tomm. Uansett hva klokken er akkurat nå er det på tide å glemme tid og sted og bare komme seg ut. I alle fall for meg.

I følge Yr bør min vakre familie i nord muligens heller holde seg innendørs i dag. Det blåser der oppe. De kan bruke tiden til å finne ut hva klokken er og ringe meg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s