En generasjon for lite

oldefar_bestefar_sotåsen_tommetanker

Vi manglet et et tiår pluss noen år til. En hel generasjon.  I dag dro en bestefar og en oldefar på tur. Med oss hadde vi 2 barnebarn og 2 oldebarn som bare var 2. Heldigvis hadde vi 8 pølser, Oasse lomper, 3 mandariner og 1 liter eplejuice. Oen lighter. På toppen fant vi roen. En gammel furu forærte oss litt tyrived, himmelsk lukt og masse kos. Sotåsen i Randesund er ingen lang tur. Men vi ble der lenge. Havtåken gjorde at vi kun så Grønningen fyr og Ulvøysund av og til. Men vi så hverandre hele tiden. Det er det som er fint.

oldefar_sotåsen_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s