Kjære kvinne!

 

Error
This video doesn’t exist

Gi mannen din 35 sekunder av din tid. Gjør det ut av kjærlighet og omtanke. Du ser jo på Greys Anatomy. La din kjære få se i fred på dette. La han se denne filmen og ikke spør spørsmål. Noen ganger trengs det ikke forklaring. Og av og til er det umulig å forklare. Det er heller ingen grunn til forklaring. De som vet de vet. Og ja, det er oss ballebesittere som vet. Mennesker med ballene plassert midt på brystet vet som regel ikke og de fleste kan ikke oppta den egenskapen det er å like slike ting. Til og med enkelte menn ser ikke helt greia og fornekter alt fra CAT til NewHolland, Hyundai, Cobelco og Kubota. Men de lyver. De kommer nok ut av garasjeskapet en gang de også.

Det heter forresten Gröfu på islandsk;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s