Voksenparkeringsbillett på Sukkevann

voksenparkering

Det er så deilig når du blir parkert. Først må man jo kjøpe en voksenparkeringsbillett. Et lite bevis på at det finnes økonomiske ressurser og interesser bak småtassenes aktivitetshunger. Resten går nesten av seg selv.  Heng beviset rundt halsen på et forventningsfullt barn og slipp det løs. Fra 0 til 100 på 2 sekunder. En kaffe i trappetribunen venter de voksne. Ungene fyker som raketter rundt på Sukkevannsbanen. Fiskedam, potetløp, sekkehoppesprettesnublekonkurranse og hammerslag. Mye mer faktisk. En fantastisk jobb gjøres av foreldre og idrettslag på Sukkevann. Mens jeg sitter stille og nyter kaffe sørger ungene selv for å bli dehydrert og ville i blikket. Tenkte litt på å ta bomba fra stor høyde i hoppeslottet, filme det og la det bli en YouTube hit, men jeg lot være. Jeg satt så godt. Av og til må jeg reise meg, stege ut på kunstgressmatta og se hvordan stylteløp ennå ikke mestres eller vudere treffprosenten på blikkboksvelting. En og annen kake må dyttes inn i et sultent gap før jeg kan sette meg igjen. Hill, hill til Sukkevann en 17.mai.

sukkevann_17mai_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s