Å ædde meddæ di kådde, di padde!

Enkle budskap, enkelt språk , enkel visuell presentasjon. Det er det jeg liker. Gjerne med et smart skjult ekstratillegg. Som gjør at jeg skakker på hodet og sier…”ahhhhhhhhhh”. Jeg hadde nettopp en nær schisofreniopplevelse i et sent møte med en duggfrosk. Den opplevelsen inneholdt et par øl og litt tissetrengthet. På en måte gjorde jeg narr av froskepadda som ønsket å bli kyssa. Til å bli en prins. Og i går var det payback fra paddeworld. I det jeg ryddet på garasjetaket på Rona, satt han der. Faren til alle padder i både Aust- og VestAgder, samt deler av Telemark. Den kan svelge meg hel tenkte jeg.

Gudd å svær. Nærmere halvkiloen. Jeg lovte på tro og ære å ikke lage vitser på en paddes bekostning noen gang igjen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s