Mine 3 ordtak og en strikkende kunstner

artists_without_borders_tommetanker

I facebook sin fantastiske vrimmel av kloke ord har jeg funnet mine. I dag faktisk. Alle på en gang. En facebookvenn, Rannveig, delte lenka som tok meg inn i en spennende verden, Artists Without Borders. . “Kunstnere uten grenser.”. Og der fant jeg kloke ord fra kunstnere sammen med masse annet sprøyt. Jeg plukket ut tre av disse ordatkene/viskomsordene som jeg kjente meg igjen i. Og jeg håper at de som kjenner meg også kan kjenne meg igjen i disse tre. Men en vet aldri. Omverdenens oppfattelse av en selv er ofte annerledes enn det en selv tror. Men jeg kjente meg igjen her, innerst i sjelen. Håper det er rett. Samtidig fikk jeg se mye strålende kunst på denne nettsiden. Noe stygt, noe fælt, noe fint, noe rart, men alt sammen strålende. Det er verdt å ta turen. Og jeg stoppet opp ved Yulia Ustinova. En strikkende kunstner. Gudd å stilig. Skulle gjerne hatt et arbeide av henne.

 

https://www.facebook.com/Artists.Without.Borders/?fref=photo

https://www.facebook.com/yulia.ustinova.3?fref=photo

Les ennå mer om kunstneren her: http://zoneonearts.com.au/yulia-ustinova/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s