Gjestfrihet

gøypålandet_tommetanker

Det er gøy på landet. Venner som bor i Vekkistan er gode å ha. De bor litt unna, inn en vei og langs ei elv. De har flytter vekk fra folk og har nesten ikke naboer men de liker allikavel oss. gøypålandet3_tommetankerFor vi vikk komme på besøk. Og når gjestfriheten er like stor som utsikten er det å være tilreisende en god opplevelse. Vi hadde med tre barnebarn og to kurver Tveitjordbær til vertskapet. Barnebarna lekte med alle, og jordbærene spiste vi opp selv. Vi fikk være med å plukke egg fra hønene og minstejenta utfordret hanen til kamp. Vi hilste på kyllingen og så på fremmede planter. Vi lekte gjemsel i hagen og spilte pinnespill på gresset. En varm kopp kaffe varmet kroppen mens Paul og Merethe varmet hjertet. Gode venner er rett og slett gode å ha. Og ekstra spennende når de bor der de bor.gøy på landet2_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s