Inn i komfortsonen?

Jeg liker å ta toget. Sitte å se ut av vinduet. Telle trær. Se etter elg. Vente på motgående tog. Vente på en taxi som prøver å ta igjen toget med en igjenglemt passasjer. Jeg liker å se om jeg kan unngå å søle kaffe på vei til setet mitt. For 90 kroner ekstra kan jeg bli en del av overklassen. Priviligert. Et sete i NSB komfort koster 90 kroner ekstra. Her kan jeg nyte strøm fra stikk-kontakten under setet. Jeg kan hente kaffe i kaffeautomaten. Lese aviser og slappe av. Jeg kan koble meg til NSB interaktiv og være tilkoblet til det store internettet av og til. Jeg kan til og med tisse gratis i neste vogn. Jeg liker tog. I går tok jeg toget fram og tilbake til Oslo. Komfortsonen ble spandert på meg selv også på denne turen. Kaffeautomaten virket ikke. Internettet virket ikke. Jeg virket ikke. Allikevel liker jeg å ta tog. Jeg kom jo fram.

nsb_komfort_bigwig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s