Spin-Off effekten

 

Spin-off, også kalt spin-off-effekt eller spin-off-produkt, er en bieffekt eller et biprodukt som har oppstått som et tilleggsresultat av et arbeid eller en virksomhet, og som er forskjellig fra dette. Slike sideresultater og -effekter kan for eksempel være nye metoder og tekniske løsninger som igjen fører til nye, forbedrede produkter. I mitt tilfelle kalles det barnebarn. En sønn og hans kones spin-off effekter kommer ofte på besøk. Av og til er de til nytte, av og til ikke. Av og til er de til glede, og av og til frustrasjon. Spin-Off effektene av min sønn og hans kone er tilpasningsdyktige og langvarige. Selv om de kun er produsert i tre eksemplarer innehar de stor variasjon. Kommersielle spin-off-produkter utnytter populariteten ved det opprinnelige produktet, men gjør det også enda mer synlig og fungerer dermed som selvforsterkende promovering. Jeg mistenker ikke min sønn for å fremheve seg selv ved at han lar sine spin-off produkter havne i Høvågveien 26 A ganske så titt og ofte. Men de er alltid velkomne og når selve spin-off effektene selv spinner kan det fort gå litt rundt for en tommskalle.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s