Er ringen sluttet?

ringen_tommetanker

Eller har den akkurat startet? Den er i alle fall her igjen. Når jeg stod opp i dag morges og sa hei til mitt noe slørete, men vakre speilbilde lå det en ring på kanten av vasken. Jeg smilte og så på den en stund. Den har ikke ligget der på lenge. Faktisk hele 9 uker siden. Men nå var den her igjen. Den er fin den ringen og den kler eieren godt. Den sitter på hennes finger hele dagen, men om natten ligger den her. På kanten av vasken. Fingeren den vanligvis sitter på ligger på andre siden av veggen og sover. Forrige gang ringen lå her ville den nok ha ligget noen timer til før eieren stod opp og den fant sin finger. Men det var forrige gang. De ni ukene både ringen og eieren var vekk har gjort godt. De har trent og øvd, bøyd og tøyd. Rettet opp ledd og flyttet på muskler. Hele tiden sammen med en mann som har gjort større underverker enn jeg kan få til. Ringen finner sin eier tidligere nå og styrken i hennes kropp er tydelig. Forandringer har skjedd. Ringen er nok ikke sluttet, men har heller ikke akkurat startet. Men den er på god vei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s