Vinguiden.

plumbago_tommetanker

En god rødvin hører påsken til. Og nettopp denne Planeta Plumbago er et godt tips. En fruktig, fin og smaksrik vin med hint av selvskrevne eikenøtter fra et støvfattig jordsmonn. Denne vinen åpner slusene og lar druene flomme fritt. Den passer ypperlig til drenering og avfetting av tette rør. Denne prisvinnende vinen fra Sicilia skaper plutselig trang til å oppsøke steder med tilgang på kritthvite toaletter. Rent bortsett fra dette har jeg ennå ikke smakt på den. Men etiketten setter jo fart på hodet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s