Test av Strømmetjenester

den_beste_strømmetjenesten_tommetanker

Stor test av strømmetjenester 2018 endte opp med en klar vinner. Strømmetjenestene Netflix, HBO Nordic, TV 2 Sumo, NRK, C More, Strømmetunet og Viaplay kan alle servere deg innhold på flere plattformer. De har ofte tilnærmet samme bildekvalitet og prisen varierer heller ikke så mye, med unntak av innhold fra NRK som er gratis. Strømmetunet tilbyr også mye gratis. Men det er spesielt ett viktig punkt som skiller dem fra hverandre, og det er innholdet de tilbyr. Her har Netflix mye å fare med, men de overgås av noe som ligger i Gamle Strømmevei.

STRØMMETUNET skiller seg klart ut når det gjelder service og innhold av tjenesten. I tillegg til ulike serier og TV-tjenester med stor variasjon har de også dag-senter, helsesenter, familierådgivning, barnefysioterapi og frivillighets-sentral.

Tenk deg at du bor på Strømme Tunet. Du har egen liten leilighet, faste måltider og bra TV-tilbud. Du sitter om kvelden og ser på HomeLand eller kanskje noe fra Marvel. Du søler litt solbærsaft på genseren! UÆÆH; stress! Nei. Ikke her. Du trekker bare i den snora som henger ut fra veggen med en rød ball i enden. Like etter kommer det inn servicepersonell og triller deg ut på badet, vasker deg og får på deg rene klær. Så blir du trillet inn foran TVn igjen. Fantastisk.

Sist  vi testet innholdet til de ulike leverandørene ble vi lite imponert av deres utvalg. Resultatet denne gangen gir nok en gang klare indikasjoner på at innholdet til strømmetjenestene verken er spesielt tilgjengelig, mangfoldig eller av det aller nyeste kaliberet.

Men det var altså før jeg oppdaget STRØMME SENTER og StrømmeTunet.

Jeg fant strømmetjenesten som passet best for meg. Seks på terningen! Jeg har funnet den beste strømmetjenesten. Kanskje ikke den billigste, men absolutt den beste.

strømmetjeneste_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s