Bookinga er i gang.

aapent til vi stenger tommetanker

Vi har åpnet hytta for sommersesongen og ønsker gjester fra fjern og nær velkommen. 10 mai. åpnet vi dørene og slapp forsommeren og de første gjestene inn. Åpningstidene er de samme som de alltid har vært. Vi har åpent helt til vi stenger. Menyen er variert og ofte gjestebestemt. Vi har ingen online booking så vi vet rett og slett ikke om romkapasiteten blir sprengt også i år. Men det er det som er det fine. Vi blir aldri over-booket. Sammen med at vi lekte esler og pakket ut dyner og puter og ting til å fylle opp kjøleskapet med kom May og Steinar ned fra Brøstadboten i Troms. Velkommen skal dere være. Ryktet om at vi hadde åpnet gikk og allerede første kveld var det stinn brygge nedsalta i os fra grillen. Mina, Mia, Sa, Stian, Maya, Da, Gunnar, Lucas, Bella, meg selv og selvfølgelig de langveisfarne gjestene. Dagen etter viste kvelden seg fra sin beste side og årets første reker ble skrelt ute på bord nr. 3 ved plattingen. Vi vet om noen flere gjester som har bestilt opphold. Ei kommer rett fra Roskilde og har søkt om rehabiliteringsopphold. Flere bestillinger fra Oslo har tikket inn.  Og mer er i vente. Vi har selvfølgelig også drop-in tjenesten åpen. Velkommen sommer. Og velkommen gjester. Og finner du oss ikke på hytta, har vi stukket av.

åpnet for sesongen2-TOMMETANKER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s