Inntil videre

inntil_videre_tommetanker

Når jeg vinner i Lotto skal jeg kjøpe ny bil og båt og hus og alltid nye sko. Jeg skal være så rik. Min kone skal overøses av buketter og blomster og fine ting. Alt skal bli heidundrende fantastisk og superflott og helt nytt. Alle skal misunne meg. Jeg skal bli konge. Alle morgener skal se ut som morgenen i dag. Vindstille, allerede 20 grader i skyggen. 19 grader i vannet. Stille og vakkert. En auforisk tilværelse med stappfullt bankkort.

Men det er når jeg vinner i Lotto.

Inntil videre skal jeg klare meg med bilen jeg har.  Inntil videre skal jeg sove i huset jeg har. Inntil videre skal jeg gå i mine sko som ikke alltid nye. Inntil videre skal jeg gi penger til tiggere og til andre som har mindre enn meg. Inntil videre skal jeg ta på meg regntøy om det regner. Inntil videre skal jeg dele fra mitt bakkort slik at det aldri er stappfullt. Inntil videre skal jeg glede meg over daggry som er fine.  Inntil videre skal jeg ta bussen. Inntil videre skal jeg smile til en enslig skakk prestekrage. Inntil videre skal jeg nyte å gå barbent i gresset. Inntil videre skal jeg være glad for å ha nok. Inntil videre skal jeg bruke mindre og leve mer.

Så jeg håper jeg ikke vinner i lotto.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s