Sadfact; På onsdag er det forventet 20 grader varmere i vannet enn dere har på land.

værvarsel_tommetanker

Kjære familie i sør. Takk for en fantastisk dag på hytta. Kjære familie i Nord. Dette var egentlig ikke noen funfact, bare en sadfact. Kom ned nå!. Vi unner selv ikke dere dette. Skadefryd er som kjent den eneste sanne glede, men dette er ikke noe greit. Langtidsvarselet forteller oss at dere har det hardt og kaldt. På onsdag er det forventet at dere har det 20 grader kaldere på land enn vi har i sjøen. Selv om dere takler røft klima bedre enn oss blaudfiser fra sør så unner jeg dere ikke dette.  Dere har tidligere søkt om oppholdstillatelse her hos oss i juli og fått den godkjent for ønsket tidsrom. Vi har nå gleden av å informere dere der oppe i Troms, i Øverbygd at oppholdstillatelsen er utvidet i begge ender. Den gjelder fra nå,  dags dato og til dere reiser igjen. Dere har varslet tidligere at dere kommer og asyl er innvilget for alle sammen på grunn av familiegjenforening. Og vi gleder oss. Det er ingen garantier i været om dagen, men vi krysser fingrene for at varmen og gleden holder seg.

Vi har ingen føringer lagt til i papirene. Men visse enkle forholdsregler bør tas.

Badetøy og solfaktor 90.

Og skadefryd er jo litt gøy.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s