Unaturlig

Error
This video doesn’t exist

Som vanlig gikk jeg i skogen i går. Seint. Det er der jeg opplever ting. Naturlige ting. Det er jo tross alt natur. Men i går, 20. juni. Nesten midtsommers, opplevde jeg noe underlig. Noe som var nytt for meg og veldig rart for årstiden og i den fine granskogen jeg befant meg i. Heldigvis klarte jeg å få det på film. Fenomenet jeg befant meg midt inni er uhyre sjeldent i sommermånedene. Litt skummelt var det jo, men tiden leger alle sår, og i dag er det bare et fjernt minne. Håper jeg ikke ser det igjen. For det som skjedde og som jeg fikk fanget på film var lua. Det var så surt og kaldt i går at jeg gikk med lue. En absurd handling på Sørlandet 20. juni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s