Fin fangst.

maya satt garnet_tommetanker

Maya satt ut garnet i går. Eller for å si det på ein annan måte sa hun at hun skulle sette ut garnet i går. I realiteten betyr det at jeg satte ut garnet i går. Jeg klatra opp i vår vakre uttaforhyttafurua med både over- og underlivet som innsats. Gammal kall opp i høye trær burde vært forbudt. Hvor var verneombudet og arbeidstilsynet når jeg mest trengte dem. Men hun fikk det til; Maya. Hun fikk satt opp garnfella i den gamle furua. Hun fikk meg til å sette opp garnfella i den gamle furua. Og så var det bare å vente. Koke seg en kopp kaffe og roe ned. Tålmodig sittede og vente på at intetanende slektninger fra nord skulle havne i fella. Timene gikk. Et par ganger trodde vi at vi hadde napp, men så var både toget og bussen forsinka. Vi erfarte at tålmodighet lønner seg. For til slutt så vi på tauene og på øredobbene at noe hadde skjedd. Vi fikk vi fangst i fella. Og hvilken fin fangst. Både de og vi sprella av glede. Nå kan vi se fram til mange fine måltider. Og det sammen med Rory, Ingeborg, Oda, Markus, Ragnhild, Silje og knøtten Anton. Slike familiefeller kan anbefales.

familie_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s