SchimJolie og blikket til Ingrid

ingrid_SchimJolie

Et mykt tips; Øyeblikkets kjærtegn.  Silkesjal er øyeblikk. Myke øyeblikk. Øyeblikk som fanges opp av Ingrids blikk for det vakre. Hennes evne til å se, og til å være til stede og stoppe tiden akkurat da. Når det kommer et klikk fra hennes kamera blir lyset fanget.  Hun har akkurat bevart et øyeblikk. Disse vakre synene blir til bilder som blir til silkeskjerf. De er aldri planlagt. De er aldri forutsett. De blir oppdaget og fanget akkurat der hun er akkurat da.

Det er hennes sans for skygger. Det er hennes sans for lys. Det er hennes sans for linjer som blir delt med oss. Det er hun som ser, og hun gjør at også vi kan se. Tiden hun stopper med sitt blikk gjennom en linse kan fortsette sin eksistens på den deiligste måte. De trykkes med kjærlighet og foreviges på en kvadratmeter silke av den høyeste kvalitet. En SchimJolie Silkekvadrat rører ved noe vakkert i oss. Noe høyreist og godt. Det får oss til å løfte blikket. Gå med hevet hode og rette opp ryggen. Det gir en underlig eksklusiv selvfølelse å kjenne den glatte mykheten fra silken.

Silken bildene trykkes på og tilblivelsen av skjerfene blir også sett av Ingrid.Den er nøyaktig og detaljrik. Alt for å løfte følelsen.

SchimJolie produkter er gode tvers igjennom. For øyeblikkene de besitter skal vare lenge.

stedet_motivet_produktet_ingrid

Stedet. Motivet. Produktet

Du kan se alle de flotte motivene her; https://schimjolie.com/

Det er gøy for meg som liker å se, å se at andre ser.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s